Laporan MZone – Lima Tahap Kejohanan

Anda mungkin keliru mengenai tajuk tertentu ini.

Setelah semua orang seperti Harrington, Gordon, Hellmuth, Duke, dan juga Vorhaus telah memperkuat melalui banyak tulisan bahawa idea bahawa terdapat tiga fasa menjadi kejohanan. Mungkin mereka mempercayai itu, tetapi saya benar-benar berfikir bahawa mereka mungkin menahan barang. Saya akan memberitahu anda beberapa item di sini sekarang. Tiga peringkat untuk kejohanan anda terlalu sederhana dan salah satu daripada semua penulis ini bermain dengan kepercayaan ini, sama ada mereka merasakannya atau mungkin tidak.

Berikut adalah tahap untuk poker internet. Lihat sama ada anda dapat mengenalinya dan menilai sendiri sama ada mereka mesti dianggap sebagai segmen sendiri.

Zaman bersejarah. Ini adalah nobrainer Mega888, namun dengan kebanyakan pertandingan poker dalam talian biasanya dapat difahami sebagai jam pertama bermain. Dari kejuaraan saya masuk iaitu sekitar empat tahap buta. Pada jam pertama anda akan melakukan perjalanan untuk melihat kira-kira 70, bahkan mungkin seratus tangan dimainkan. Ini benar-benar sebagai tambahan tahap yang akan melihat sekitar separuh bidang dihapuskan. Sebahagian besar dari mereka adalah monyet dan orang-orang yang gagal untuk hidup secara menyeluruh bertentangan dengan monyet. Sungguh menyedihkan. Baiklah.

Tahap Tengah dinamakan begitu sahaja, kerana anda telah mencapai dan mengalahkan bahagian tengah kawasan itu dan pentas mengejar atau mengejar bermula. Bagaimana anda muncul dari tahap ini ke tahap berikutnya akan menentukan banyak strategi anda untuk baki kejohanan tersebut. Sekarang kita kembali ke sekitar 25 peratus hingga 40 peratus bidang ini.

Berhampiran Tempoh Wang atau NTM. Oh, Dan dan Phil tidak menyatakan perkara itu? Tidak ada masalah, itu tidak penting bukan? Sudah tentu saya mengolok-olok mereka. Ini sebenarnya tahap penting kerana kebanyakan orang mempunyai banyak perkara dalam fikiran mereka dalam tahap ini – kebanyakan mereka perlu ada hubungannya dengan dolar. Terdapat banyak perubahan dalam pemikiran ketika wang sebenar berada dalam talian. Wang tunai banyak orang juga akan menjadi kepala mereka, dan ini juga mewujudkan persekitaran permainan alternatif. Sebahagiannya akan mengetatkan, ada yang melonggarkan, dan sebilangan kecil mungkin akan terdedah kepada kesalahan dan sekitar perjudian. Bagi banyak pemain yang segar, ini pasti merupakan kawasan yang paling tegang dalam permainan kejuaraan.

Dari Mata Wang atau ITM. Baiklah sekarang banyak tekanan lega tetapi anehnya “tekanan” baru memasuki permainan ini kerana pertimbangan bank-roll cenderung menjadi beban yang membebankan hari ini. Selesai, walaupun hanya dalam dana, sebenarnya tidak begitu hebat, terutama ketika anda membayar pop untuk masuk, menggantikan satelit. Kegelisahan ini hilang dari kesimpulan mengenai kemajuan wang yang lebih mendalam. ITM boleh menjadi jabatan yang ditarik menyebabkan keputusan yang paling sukar. Di sinilah rentak buruk sangat dikhuatiri kerana dua kali ganda dapat memastikan penampilan terakhir meja dan wang tunai yang mungkin besar. Semua ini adalah rentak buruk yang sering dibincangkan juga. Sebaliknya sekiranya anda berwarna oren atau merah dalam fasa ini, sikap mencuba itu yang bertentangan dengan pemain tertentu mungkin mempunyai banyak bakul wang yang pada masa ini cukup banyak.

Jadual Akhir. Struktur hadiah sangat penting di sini dan boleh menjadi salah satu aspek utama ketika memutuskan untuk bermain tangan atau tidak. Ringkasnya, nilai kad pit seseorang menjadi lebih kuat di sini dan kaedah terbaik untuk bermain dapat memberikan kejuaraan ini kepada anda secara peribadi, kerana banyak lagi tangan yang lebih cenderung untuk dipastikan jauh sebelum tasik. Sebilangan besar yang terbaik biasanya memiliki sebahagian besar wang sehingga pemain benar-benar mempunyai potongan yang ada, tetapi tumpukan pendek tambahan mungkin hanya puas untuk membuat meja terakhir dan dapat dengan betul berpartisipasi dalam santai dan memenangkan beberapa par langsung bermain. Tidak ada rancangan untuk berfungsi sebagai banyak (ada) pemain lemah pada tahap ini tidak kira apa yang anda beli, oleh itu meja makan terakhir secara berkala berubah menjadi permainan yang comel dan juga akan dilakukan.

Lain kali anda bermain dengan kejuaraan pelbagai meja dalam talian, jangan lupa untuk berpisah dengan lima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *