Perfect

Wachten om Ms. Perfect te ontmoeten?

Het moet echt zwaar zijn. Denk je dat je alleen maar het slachtoffer bent van pech en daarom is Ms. Perfect nog niet in je leven verschenen? Of heb je besloten dat mevrouw Perfect misschien alleen op filmschermen bestaat en niet hier in de echte wereld? BINGO! Jij hebt het. Ze bestaat nergens, behalve in je verbeelding en op filmschermen man zoek vrouw.

De waarheid is dat de reden dat mevrouw Perfect niet is verschenen niets te maken heeft met jouw geluk, goed of slecht, maar alles met jou te maken heeft en het feit dat je bezig bent op zoek naar een persoon die niet bestaat ! Je kunt niet daten met je ogen dicht en een onmogelijke droom in je hoofd. Je raakt zo verstrikt in deze hele datingsessie dat je vergeet op zoek te gaan naar de kwaliteiten die je zoekt! Je hebt de persoon van je dromen nog niet ontmoet, omdat je niet op zoek bent naar de dingen die hen dichtbij genoeg zullen maken om voor jou te perfectioneren.

Je hebt er zoveel vertrouwen in dat elke vrouw die je hebt ontmoet je niet kan geven wat je wilde. Maar wat was het dat je wilde in de eerste plaats? Als u zeker weet wat u wilt, weet u precies waar u op moet letten bij uw vrouw. Welke eigenschappen zijn volgens u nodig in een persoon? Wat zijn de kenmerken waar u bereid bent een compromis te sluiten? Heb je al aan al deze dingen gedacht?

Bedenk dat niemand op deze aarde perfect is. Iedereen heeft fouten … sommige zijn grotere fouten dan andere fouten. Sommige zijn fouten die je kunt overzien en sommige zijn fouten die je op je beste dag niet over het hoofd kon zien en of ze de mooiste, meest sexy vrouw op aarde was.

Wanneer je een vrouw ontmoet, onthoud dan dat hoe hard je ook probeert anderen te imponeren, je hun denkprocessen niet kunt beheersen. In plaats daarvan is het veel beter om je te concentreren op je behoeften en verlangens, en hoeveel van wat je nodig hebt zou worden vervuld als je met deze vrouw uitgaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *